Video’s

Op deze pagina’s vind u een overzicht van de laatste video’s van het Schuldenknooppunt. Partijen die al zijn aangesloten op het Schuldenknooppunt delen hun ervaring. Deelnemers denken mee over hoe we zoveel mogelijk partijen op korte termijn kunnen laten aansluiten. 

Schuldenknoopppunt vragenronde door Gemeente Rotterdam, KPN, Intrum en Kredietbank Nederland

In de video stellen 4 partijen elkaar vragen over het Schuldenknoopunt. Vragen en antwoorden door: Ronald Kool – Gemeente Rotterdam, Arjan Visser – KPN, Niels van Beek – Intrum en Frank Dijksra – Kredietbank Nederland.

Gemeente Rotterdam sluit aan op Schuldenknooppunt

Ronald Kool, Projectmanager sociaal domein bij Gemeente Rotterdam legt uit waarom zij enorm geloven in het potentieel van het Schuldenknooppunt.

Kredietbank Nederland over Schuldenknooppunt

In deze video vertelt Frank Dijkstra van Kredietbank Nederland over het over het belang dat de Kredietbank heeft dat veel partijen zich gaan aansluiten op het Schuldenknooppunt.

Lancering het Schuldenknooppunt

In deze video kijken we – niet zonder trots – terug op de officiele lancering van het Schuldenknooppunt in januari 2021! 

Gemeente Rotterdam en KPN over het Schuldenknooppunt

Ronald Kool van de gemeente Rotterdam en Arjan Visser vertellen over waarom zij vanaf het allereerste begin bij de ontwikkeling van het Schuldenknooppunt zijn betrokken en over het belang van uniformiteit in berichten.

Intrum en Kredietbank Nederland over het Schuldenknooppunt

Niels van Beek van Intrum ven Frank Dijkstra van Kredietbank Nederland vertellen over hun betrokkenheid bij het ontwikkelen van het Schuldenknooppunt en over wat aansluiten hen oplevert.

Lancering het Schuldenknooppunt

In deze video een welgemeend bedankje aan alle partijen die vanaf het begin betrokken zijn geweest bij de totstandkoming van het Schuldenknooppunt! Zonder jullie waren we nooit zover gekomen.

Hoe werkt het Schuldenknooppunt

Het Schuldenknooppunt is dé digitale standaard voor communicatie in de schuldhulp. Deze animatievideo legt helder uit het Schuldenknooppunt eigenlijk werkt.

Volg ons ook op YouTube
Bekijk als eerste de laatste video's

verwarde schuldhulpverlener

Data
Online informatiebijeenkomsten

Schuldhulpverleners

Donderdag 7 oktober

14.00 - 15.30 uur

Online informatiebijeenkomst

Schuldeisers

Donderdag 14 oktober

14.00 - 15.30 uur

Online informatiebijeenkomst