Per 1 maart 2023 is Ramses Salamy aan de slag als technisch ondersteuner bij het Schuldenknooppunt. Op dit moment maakt het Schuldenknooppunt een transitie door en groeien we uit van startup naar een bestendige uitvoeringsorganisatie. Eerder deze maand maakten we de start van Maurits Colly als nieuwe directeur van het Schuldenknooppunt bekend. Ramses gaat ons en onze gebruikers helpen met technische vragen over het gebruik van het Schuldenknooppunt. We vroegen Ramses om zich even voor te stellen:

Innovatieve en maatschappelijke karakter van het Schuldenknooppunt sprak me aan

Ramses Salamy: “Ik woon in Utrecht en ben gespecialiseerd in digitale communicatie. Ik zal als technisch ondersteuner de centrale digitale voorziening voor gegevensuitwisseling verder helpen ontwikkelen. Wat mij aantrok tot deze organisatie is het innovatieve en maatschappelijk betrokken karakter. Het Schuldenknooppunt is een prachtige digitale oplossing en vervult in mijn ogen een nobele doch essentiële rol in het terugdringen van de schuldenproblematiek binnen Nederland.”  

Bijdragen aan een hoger doel

“Door actief bij te dragen aan het verbeteren en implementeren van digitale communicatie tussen schuldhulpverleners en schuldeisers werk ik mee aan de overkoepelende aanpak van armoede en schulden. In mijn optiek is de grondslag van een rechtvaardige samenleving er een waarbij de zwakkeren beschermd worden. De oplossingen die bij het Schuldenknooppunt worden ontwikkeld dragen hieraan bij. Vanuit mijn technische achtergrond als webconsultant en vrijwilliger houd ik van efficiëntie, betrouwbare oplossingen en menselijkheid. Het versnellen en optimaliseren van de hulpvraag door digitalisering vóór de mens daar gaat mijn hart sneller van kloppen! Het Schuldenknooppunt is een brug tussen mens en techniek. Daar krijg ik energie van.”

Functie als technisch ondersteuner

“Als technisch ondersteuner zal ik het Schuldenknooppunt en haar gebruikers helpen het hoofd te bieden aan de digitale vraagstukken van vandaag. Zo faciliteer ik de groei van het Schuldenknooppunt door kansen te helpen identificeren, mee te denken over optimalisatietrajecten en ben ik het aanspreekpunt voor onze deelnemers die technische ondersteuning nodig hebben.”

Sluit ook aan op het Schuldenknooppunt!

Maak ook werk van de aansluiting van jouw organisatie op het Schuldenknooppunt. Het Schuldenknooppunt organiseert elke maand informatiebijeenkomsten waarvoor je je kunt aanmelden. Aansluiten gaat in twee eenvoudige stappen. De snelste manier is om aan te sluiten via het webportaal voor schuldeisers en schuldhulpverleners.