Graag stellen we voor: Marjolijn van Rijn, onze nieuwe officemanager en eerste aanspreekpunt voor vragen over het administratieve proces van het Schuldenknooppunt. Marjolijn is een door de wol geverfde professional, die er graag voor zorgt dat anderen hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. In de groeiende organisatie van Stichting Schuldenknooppunt kan ze al haar kwaliteiten en ervaring kwijt. 

Doener met veel kwaliteiten

De functieomschrijving van officemanager bij het Schuldenknooppunt leek voor Marjolijn te zijn geschreven. Ze houdt ervan om te organiseren, om probleemoplossend bezig te zijn en te multitasken. Het liefst is ze in contact met deelnemers en het team van het Schuldenknooppunt. En staat ze klaar om iedereen zo goed mogelijk te helpen met het verwerken van overeenkomsten, klantbeheer, facturatie en nog veel meer.

Brengt veel ervaring mee

Marjolijn is al lang werkzaam in het sociaal domein. De afgelopen jaren werkte Marjolijn als manager bedrijfsvoering voor Stimulansz, een kennis- en adviespartner die gemeenten helpt met praktische oplossingen binnen het sociaal domein. Ze was betrokken bij de oprichting van Stimulansz en zag de organisatie uitgroeien tot een bruisende organisatie met meer dan 75 werknemers. 

Vacature via haar LinkedIn netwerk

Marjolijn zag de vacature bij het Schuldenknooppunt in haar netwerk op LinkedIn voorbij komen. Na het lezen van de functieomschrijving wist ze het zeker: dit is een baan voor mij!

Marjolijn: “ Ik werk bij voorkeur voor organisaties in het sociaal domein. Omdat ik het belangrijk vind om eraan bij te dragen dat mensen die het minder getroffen hebben dan wij goed geholpen worden en krijgen waar ze recht op hebben. Ik weet uit mijn omgeving hoe moeilijk het kan zijn wanneer mensen in de schulden terechtkomen en niet gehoord of geholpen worden. De negatieve impact die het traag afwikkelen van schulden op mensen heeft, is enorm. Daarom draag ik met mijn werk graag bij aan het verbeteren van hun situatie. “

Schuldenknooppunt als inclusieve werkgever

Marjolijn is vol lof over het Schuldenknooppunt als werkgever. Er wordt flexibiliteit gevraagd, maar ook geboden. Zo werkt ze 2 dagen vanuit huis en 2 dagen op locatie. Ook noemt ze de fijne werksfeer en samenwerking met collega’s. 

Marjolijn: “Op mijn leeftijd vind je niet snel een andere baan. Je wordt er vaak op basis van je geboortedatum direct uitgefilterd. Ik kreeg wel de mogelijkheid om het sollicitatieproces in te gaan. Ze zagen hoe goed mijn ervaring aansloot bij de functie en ik kreeg de baan! Het Schuldenknooppunt laat hiermee zien echt een inclusieve werkgever te zijn. Ik heb het heel erg naar mijn zin hier!”

Marjolijn neemt het stokje over van Yvette Werkman. We bedanken Yvette voor haar inzet en de fijne samenwerking en wensen Marjolijn veel werkplezier toe!

Ook solliciteren bij het Schuldenknooppunt? 

Werken bij het Schuldenknooppunt betekent werken in een organisatie die zich snel ontwikkelt. Je krijgt een baan die een positieve impact heeft op de samenleving. Want samen maken we gegevensuitwisseling tussen schuldeisers en schuldhulpverleners makkelijker en sneller. Daardoor worden mensen met financiële problemen eerder geholpen. Bekijk hier de vacatures van Schuldenknooppunt.