Op donderdag 7 juli van 13:30- 15:00 uur vindt het eerste stakeholdersoverleg Schuldenknooppunt plaats. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met jullie in gesprek over het Schuldenknooppunt. We geven een update over de verschillende ontwikkelingen binnen het Schuldenknooppunt. Daarnaast is er gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen, het geven van input voor doorontwikkeling en het stellen van vragen.

Onderwerpen stakeholdersoverleg Schuldenknooppunt:

  • Governance
  • Afsprakenstelsel
  • Techniek

De opbrengst uit het overleg worden meegenomen in de Raad van Advies van het Schuldenknooppunt, die het bestuur adviseert over het te voeren beleid.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de ontwikkelingen rondom het Schuldenknooppunt. Meld je aan via bovenstaande knop of door dit formulier in te vullen. Je ontvangt dan uiterlijk 6 juli de vergaderlink.

Het Schuldenknooppunt is ondergebracht in een Stichting en is opgericht door schuldhulpverleners en schuldeisers als publiek-private samenwerking. Dat betekent dat het Schuldenknooppunt wordt doorontwikkeld vóór en dóór deelnemers en stakeholders. Daarom is jullie input gewenst en van belang. We hopen jullie te spreken op 7 juli aanstaande!

Meer informatie over het Schuldenknooppunt

Wil je meer informatie over hoe het Schuldenknooppunt werkt, meld je dan aan voor een van de online informatie bijeenkomsten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief wanneer je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen.